Höstlov!

Hej! känns som år sedan jag skrev...Men det var det ju inte. Hela den här har känts lång. Känns knappt som att jag minns när jag vaknade. Allt har känts så stressigt vid vissa stunder i veckan. Jag har haft så mycket blandade känslor. Det är väldigt mycket som spinner runt i mitt huvud.  kär, trött, snart höstlov, läxor, böcker mm. Alltså samhället är väldigt stressigt egentligen. Om man nu tänker efter!
 
Men få se nu. Vad har hänt?
Jo igår hade vi ett Disco på våran fritidsklubb. Hela mellanstadiet fick komma. Jag dansade som en galning! Vi hade superkul och man fick popcorn, läsk, godis och chips gratis. Sedan fick jag ett till chips. Klas gav mig ett! Tack! en och! Han är schyst och super rolig. Idag på vår skola hade vi något i skolan som vi kallar spöklunch. Då klär folk ut sig och matsalen är full av läskiga dekorationer som tex dödskallar eller pumpor. Sen har dem en radio som står på och spelar läskig musik. Varje år väljer dem ut några sexor som får klä ut sig och leka zombies under lunchen. Problemet är det var jag, Sosso och Elin som blev valda, men inte Dorro  och jag fick lite dåligt samvete men jag gjorde det ändå!
 
Jag hade en vit klänning, var helt svart under ögonen och väldigt rufsig i håret. 1orna och 2orna blev såklart räddast. Senare blev folk bara elakare och elakare. När Sosso gick förbli så var det en liten kille som sa : "Nästa gång hon kommer förbi så petar vi henne i näsan!". Sosso var smart och gick inte förbi honom igen. För varje klass vara vi bara inne i fem minuter och sedan gick vi in i det rummet vi bytte om i. Det jobbiga med att vara spöke är att man får höra folk prata om en och man får själv inte säga något. Man kan inte få skrattattacker för då märker ju alla att man inte är någon Zombie. Det förstår dem nog ändå. 1orna och 2onra sprang iväg när man krockade i dem medans 3orna inte brydde sig.
 
Vi missade mycket lektionstid. Det var synd för sen fick vi stanna efter skolan. Jag behövde städa lådan och göra två test. De lektioner vi han med var engelskan på morgonen och slöjden som vi ändå kom 10 minuter försent till eftersom vi behövde äta och byta om men det var värt det för att det var väldigt roligt att gå runt i matsalen.
 
När jag var klart med allt som jag behövde göra efter skolan så gick jag hem. Pappa var redan hemma och han såg på en fotbollmatch på våran lilla tv medans jag kollade på den vi har i vardagsrummet.
Sedan gick vi och handlade. Vi var båda trötta efter veckan så  vi köpte mat från en restaurang. Jag tog sushi. Sedan så har jag väll suttit framför datorn...Det är typ allt jag gjort idag!
 
Kram!
 
PS. Dorro! om du blev ledsen så vi inte att såra dig. Vi fick inte säga något annars skulle vi kollat med dig om det var ok innan. Jag är ledsen Dorro, Jag vill inte att du ska vara ledsen!

Grattis,Nora!

Helloj!(<<Det betyder typ hej.)
Idag ska jag på 2 årskalas! Som ni kanske vet är min mamma faktiskt ihop med en tjej. Hon heter tina ( Hej, Tina! )
Det är helt ok för mig. Hon får väll gilla vem hon vill. Visst finns det saker som är lite jobbiga men så är det ju men biologiska föräldrar också.
I alla fall...Tina har ett barnbarn ( EGENTLIGEN HAR HON 4 MEN....) Hon heter nora och har precis fått en lillasyster. Nora är två år och har sitt födelsedags kalas idag. Vi kom även förbi på hennes riktiga födelse dag. Hennes lillasyster är bara 6 veckor och super söt. Nora är också super söt.
 
Jag är så spänd för kalaset. Jag har klätt mig i en klänning som är super färgglad. Jag fick den av pappa! Jag brukar inte klä mig i så ljusa färger (för jag vill ju faktiskt bli lite av ett emo) men det passar ju på ett barn kalas.
 
 
Jag vill också berätta lite sorgliga saker...I min klass har jag två tvillingar. Dem är mina bästisar. Deras kanin ska avlivas idag....Jag hoppas att det går bra. Det kan vara svårt att komma över ett dött djur. Och jag vet att deras kanin; Mimmi , har mått ganska dåligt väldigt länge så det kan nog vara bra. Jag önskar er lycka till!
 
Pöss på er...
 
 

Den här veckan - Moderaterna

´Hej! Jag har bestämt mig för att göra en liten ny sak här på bloggen. Varje vecka ska jagv interljuva ett parti i riksdagenö. Då får ni lära er lite om vad partierna jobbar för och emot eller hur det är att vara partmedlem. Idag så har jag ringt till moderaterna. Jag fick inteljuva en kille som hette Jhoan Wefprin. Så nu ska jag börja berätta lite...
 
Man blir medlem i ett parti genom att bli medlem i en lokalförening och då får man betala en liten avgift. Då kan man gå på vissa slags möten. Johan gick själv med i ungdomnsförbundent när han var 17år. ´För att gå med där måste man vara 12-13 eller äldre.Han tycker att om man verkligen tycker något så ska man inte gå och hålla det inom sig. Man ska hellre skrika ut det över hela världen. Han hade själv något som han ville säga till om och han ville vara med och förändra det han inte gillade så han gick in i det parti som tyckete som honom.
Johan berättade också om alla kontor som finns i lokalen. Det finns ett stort och sedan har dem olika avdelingar för te.x El, Hus, Ekonomi mm.
 
Här är moderaternas symbol:
 
 
Nästa vecka ska jag berätta om ett annat parti!
Vi hörs!