INTERNET RAST

hej, alla läsare! okej jag har lite saker att säga, vi har fått en ny person till juryn, det är INGRID!!!! ok, nu ska jag säga vad den andra saken är,
om ni tittar på tiden då jag skrev dethär inlägget så ser ni att jag skriver under skoltid, eller att jag är sjuk, nej så är det inte. jag ska förklara...jo det var så kallt och regnigt ute så vi fick gå in i dátor salen, lyxigt va?!
jag gick genast in och bloggade, jag vet inte vad jag ska ta för bild till er nu, så nu så får ni en annan gammal bild, njut av  den!
som den här, den passar till vädret, REGN SUGER!
 
nu så lyssnar vi på musik och surfar på nätet, och nu ska jag spela lite,
 
 
ses efter skolan

hej, nu är det höst

hej, jag funderar på att ha en tävling. nu är det ju höst och det blir mörkt och man vill gärna ha något att göra. då kan ni skriva till mig, ni kan skicka bilder eller skriva dikter eller någon video....(obs! vieon måste ligga på youtube för att kunna publiceas på bloggen.)...okej, jag har några regler sedan visar jag hur tävligen går till
 
 
A) ta inga exemplar från nätet, om jag misstänker en bild googlar jag på motivet.
B) lämna högst två exemplar
C) du måste gjort saken själv.
 
så, jag kommer att ha ett pris,frågan är vad för pris, om du inte sriver signatr under din skapelse så blir den ogiltig. och du kan därmed inte delta i tävlingen. den bästa skapelsen kommer att vinna, jag ska skaffa fram en jury, på tre personer, topp tre av skapelserna, hamnar på bloggen. hoppas ni är motiverade. gå ut och fotta, filma och gör vad ni vill.
 
 
KRAM, fredda
 
 
 
 
PS, ser fram emot att få se era bilder....!